Tekijät

Suvi Teräsheimo

Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti (LYKO), TMD-fysioterapeutti, Alaraajafysioterapian erikoisopinnot, Lähihoitaja

Olen työskennellyt hoitoalalla vuodesta 2003. Ensin opiskelin lähihoitajaksi ja erikoistuin kuntoutuksen koulutusohjelmaan. Hoitajan töitä tein eri asiakasryhmien kanssa kymmenisen vuotta. Tavoitteeni oli olla fysioterapeutti, joten jatko-opiskelin fysioterapeutin ammattitutkinnon Lahden Ammattikorkeakoulussa vuonna 2012. Fysioterapiaopintojeni jälkeen suoritin erikoisopintoina vuonna 2014 lymfaterapeutin (LYKO)-tutkinnon. Tampereella olen suorittanut TMD-eli purentaelimistön erikoisopinnot sekä alaraajafysioterapian erikoisopinnot. Lisäksi olen käynyt Kuumakivihieronnan HotStone opinnot Helsingissä. Erikoisaloihin liittyen päivitän jatkuvasti osaamistani, esimerkiksi TMD-fysioterapiaan liittyen PääPäivät syksyllä 2021 ja Rintasyöpäpotilaan fysioterapia lisäkoulutukset.

Minulla on laaja kokemus hoitoalalta. Vuodesta 2012 olen työskennellyt tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa. Neurologisia vaivoja sekä erilaisia kipuoireita kuntoutan paljon. Myös syöpädiagnoosi potilaat ovat iso osa asiakkaitani. Teen vastaanottotyötä Rauhankadulla ja lisäksi teen kotikäyntejä esimerkiksi palvelutaloihin, joissa työskentelen muistisairaiden parissa. Suurin mielenkiintoni ja erikoisosaamisalueeni ovat erikoisalat: lymfaterapia, tmd-fysioterapia sekä alaraajafysioterapia, joista pidän luentoja ja päivitän jatkuvasti osaamistani. Luennoin ja koulutan terveydenhuollon ammattilaisia, kuten lääkäreitä, puheterapeutteja ja hoitoalan opiskelijoita ja tavoitteenani on tulevaisuudessa tehdä opetustyötä enenevästi asiakastyön rinnalla.

 

Palveluihini kuuluvat: fysioterapia, lymfaterapia, TMD-fysioterapia, alaraajafysioterapia, HotStone-kuumakivihieronta, rintasyöpäpotilaan fysioterapia, yksilö- ja pienryhmäharjoittelu, kotikäynnit.

Ajanvaraus puhelimitse p.044 7600808 tai sähköpostilla fysioheal@gmail.com.

Suvi Teräsheimo

Liisa Kouvonen

Fysioterapeutti, NLP-master practitioner

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2011. Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian lisäksi olen erityisen kiinnostunut kehon ja mielen yhteistyöstä. Opintojen jälkeen olen opiskellut lisää muun muassa tuki- ja liikuntaelimistöstä ja sen toiminnasta, kivusta sekä psykofyysisen fysioterapian menetelmistä

Olen työskennellyt monipuolisesti erilaisissa tehtävissä nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden parissa. Yksilöfysioterapian lisäksi olen ohjannut pienryhmiä. Vastaanotolleni asiakkaat hakeutuvat yleensä arkea tai harrastusta haittaavan kivun tai oireen vuoksi. Haastattelun ja tutkimisen jälkeen teemme yhdessä suunnitelman, jonka avulla arki helpottuu tai palaaminen harrastuksen pariin mahdollistuu.

 

Palveluihini kuuluvat: fysioterapia, kipukuntoutus, palautumisvalmennus, Hetki-rentoutushoito, yksilö- ja pienryhmätoiminta, kotikäynnit.

Ajanvaraus nettiajanvarauksesta, puhelimitse p.0400 323 263 tai sähköpostitse fysioliisa@gmail.com.

Liisa Kouvonen